#DaCrema Fagyizó
Különdíjas lett Wilheim Dávid a Grand Prix Gelato versenyen. A megmérettetést másodszor rendezték meg Magyarországon. Az elsőn a kanizsai cukrász…
Indul a fagyiszezon. A városban ma már több hely is kinyitott, ráadásul az időjárás is kedvez a vendéglátóknak, hiszen 20 fok körüli maximumokat…
Jelentősen magasabb a nagykanizsai fagylaltozók forgalma, mint az elmúlt években a megkérdezett üzletvezetők szerint. Horváth Ferenc és Wilheim Dávid…
A következő hónapokban olyan kiválóságokat hívnak meg egy-egy előadásra, akik a saját hivatásukban kimagasló eredményeket értek el. A kezdeményezést…
Wilheim Dávid a mentes kategóriában a fekete noahval, míg a hagyományos számban egy tejcsokoládés kombinációval ért el második helyezést az Év…
A megfizethetetlen lenne a reális – így összegeztek a megkérdezett tulajdonosok a fagylaltárak kapcsán. Egy év alatt annyit emelkedtek az alapanyag…