Horoszkóp

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Sok ismerősétől hallja azt a megjegyzést, hogy ön egy varázsló. Nyugodtan hihet nekik, mert szemlátomást mindig mosolyog, és a jókedve átragad másokra is.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Úgy tűnik, mostanában nehezen tud közös nevezőre jutni a családtagjaival. Irányítsa továbbra is az eseményeket, de arra is legyen figyelemmel, hogy ők mit szeretnének.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Bár sosem volt híve a protekciónak, most mégis hasznát veheti, mert szüksége lesz rá. Fogadja el a felajánlott segítségét, mert enélkül nem jut előbbre a munkahelyén.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
A kommunikációs készsége ugyan az erősségei közé tartozik, most mégis szorongást válthat ki önből egy rossz hír. Beszéljen róla a környezetében, mert így megkönnyebbülhet lelkileg.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Sosem fölösleges a tanulásba fektetett pénz és idő. Ahogy tartja a közmondás, a jó pap is holtig tanul, és napjainkban is számít a tudás, a tapasztalat, nemcsak a protekció.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Nem árt, ha időnként hallgat az ösztöneire is, főleg akkor, ha ingatlanvásárlásban töri a fejét. Így elkerülheti a jogi problémákat, és megúszhat egy csomó plusz kiadást.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Ne gyötörje magát amiatt, ami a múltban történt. Tegye túl magát rajta minél előbb és nyugodjon meg, mert az idő kerekét visszaforgatni nem lehet. Keressen magának változatos időtöltést, programokat.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Szedje össze magát lelkileg minél előbb, mert olyan dolgokat is a szívére vehet, amit máskor szinte megsem hallott. Kezdetben az is megteszi, ha egy nagyot sétál a friss levegőn.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Ha olykor lelombozódik a nagyvilágban történő események láttán, akkor jobban teszi, ha esténként vidámabb műsorokat, kabarét, vagy operettet néz a tévében.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Jön a május, a szerelmesek hónapja. Akár a közös jövőjüket is megtervezhetik a kiszemeltjével. A gondolatnak teremtő ereje van, már csak meg kell valósítani.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Mostanában szinte ég a keze alatt a munka, jön megy a lakásban, alig tud 10 percig ülve maradni. Vitaminhiánya biztosan nincs, de egy kicsit lazíthat a tempóján.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
Anyagi ügyei jól alakulnak, most megengedheti magának a régóta vágyott telekvásárlást. Azt azonban ne hagyja figyelmen kívül, hogy ott kaszálni, kapálni is kell időnként.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.