A kanizsai mérkőzés döntött...

facebook megosztás

A női kosárlabda amatőr NB I rájátszásában - a 17-30. helyéért - vívott szegedi meccsükön a Kanizsai Vadmacskák SE már közel járt ahhoz a tendenciához, melyet alföldi ellenlábasukkal az alapszakasz során mutattak.

Kanizsai Vadmacskák SE – Szegedi KE 52-72 (15-13, 15-23, 11-20, 11-16)

Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Horváth A., Szalai Zs.

Vadmacskák: Németh L. 5/3, Rezsek 10, Kiss Szabó 16/6, Szilágyi 19, Kékesi 2. Csere: Simon-Riechel, Bagonyi, Simon A., Simon E., Csordás. Edző: Gábor Erzsébet.

Decemberi meccsükön a szegediek győztek négy ponttal Nagykanizsán, a rájátszás során pedig ismét találkozhattak a felek. A szegedi kosaras hölgyek roppant szűk kerettel érkeztek ezúttal a kanizsai találkozójukra, s a hazaiak igyekeztek is kihasználni, ugyanakkor a vendégek roppant koncentráltan állva a mérkőzéshez végül tekintélyes előnyt szereztek a szegedi visszavágóra.

Szegedi KE – Kanizsai Vadmacskák SE 55-55 (15-21, 18-6, 12-9, 10-19)

Szeged, 50 néző. Vezette: Borgula, Utasi.

Vadmacskák: Németh L. 5, Rezsek 22, Kiss Szabó 7, Szilágyi 15, Kékesi 2. Csere: Bagonyi 4/3, Simon A., Simon-Riechel, Csordás, Simon E. Edző: Gábor Erzsébet.

A márciusi 52-50-hez ezúttal igazán „közel” végeztek a felek, hiszen a nagykanizsai együttes ellenfele nyomában tudott maradni úgy, hogy nyert negyedeket ezúttal is a dél-zalai csapat. Lelkesen igyekeztek faragni a Kanizsán összeszedett hátrányból is, a vendéglátók ugyanakkor azt már rutinból igyekeztek lehozni, hogy Németh Lucáék túlzottak közel hozzájuk összesítésben ne juthassanak. A kosárlabdában nem túlzottan szokványos szegedi végeredmény azt jelenti, hogy a Vadmacskák a Tarr KSC Szekszárd II – Kecskeméti KC párharc vesztesével mérkőznek. Idejük a zalaiaknak ugyanakkor van, hiszen annak a csatározásnak a második felvonására május 22-én kerül sor...

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.