#recept

A szepetneki Harmat Jánosné Marika egy eredeti sváb étel elkészítésébe nyújt betekintés. Az élesztő nélküli fózlit a fiatalabb korosztály már nem…

A Halasi családnál elkészült az első lecsó, illetve sokféle variációja is, hiszen nagyon sok hasonló zöldséges fogás ismert szerte a világban. Talán…

A Mura menti horvát lakodalmak közkedvelt étele volt régen a savanyú leves. A kétnapos lakodalmak első napján ebédre szolgálták fel, mellé hurka és…

Egy ideje foglalkoztat a növényi alapú táplálkozás lehetősége – vallja Czupi Gyula, a Halis István Városi Könyvtár igazgatója. – Ennek egyik…

Dukai László közel 30 éve dolgozik a vendéglátásban. Jelenleg a Bankpalota étterem vezető séfje. A szakmai alapokat Keszthelyen sajátította el, majd…

(Kép: Kanizsa TV) Savanyú káposztával is harcolhatunk a megfázás ellen. Még most is zajlik a savanyítás, sőt a kiskanizsaiaknak saját eljárásuk,…

Márciusban több mint 30%-kal növekedett a forgalom a patikákban, most úgy tűnik, kezd visszaállni a régi rend és a második hullám ellenére sincs már…

Minden orvos az eddig megszokott számítógépes programjával ír receptet. Ezek automatikusan eReceptté válik, így bármely patikában lekérdezhető.…

2020. január 1-től ismét változtak a receptköteles gyógyszerek kiváltásának szabályai. Az eddigi visszajelzések szerint komoly fennakadások vannak a…

Göndicsné Ági gyakran készít túrót házi tejből. Öt liter, piacon vásárolt tejből 1 kiló minőségi túró jön ki. A házi túró készítése: - A tejet nagy…

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.