A Napsugár Együttes adott gyermekműsort a HSMK-ban

facebook megosztás

Mosolyra hangoló címmel adott zenés gyermekműsort a Napsugár Együttes a Hevesi Sándor Művelődési Központban. Az interaktív előadásba nem csak a legkisebbeket, de szüleiket is bevonták a zenekar tagjai.

A csaknem 14 éve alakult zenekar országszerte adja elő műsorait, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek. Népdalfeldolgozásokkal, saját szerzeményekkel, és ahogy a szombati alkalmon, bábjátékkal összekötött mondókával is szórakoztatják a közönséget.

- Ez a műsor kifejezetten gyerekeknek szól, egy 45 perces interaktív, előzenés koncert a gyerekeknek, amibe bevonjuk a gyerekeket, ugye ez az interaktív része, illetve a felnőtteket is be szoktuk csalogatni meglepetésszerűen, bár aki már látott minket, az tudja, hogy egyszer csak valahogy ők is a színpadra kerülnek – tudtuk meg Macsekné Sipos Anitától, a Napsugár Együttes vezetőjétől. 

napsugár

A vidám gyermekdalok mellett egy kis húsvétot is igyekeztek beleszőni az előadásba, ami főként az óvodás, kisiskolás gyermekeket céloz meg.

- Háromtól nyolcéves korú gyermekeket szólítunk meg, ők szeretik nagyon, hiszen még igazán kisgyerekek, mozgathatók. Ugye kapnak egy alapot az óvodában, iskolában, ugye népdalokat is beleszőttünk a saját szerzeményeink mellett. Mindig vannak olyan dalok, amiket ők is ismernek, meg hát a saját dalaink forognak a Youtube-on is, készítettünk már saját animációt is, és a Hét pettyes katicabogár az már egy régebbi dalunk – tette hozzá Macsekné Sipos Anita.

A Napsugár Együttest legközelebb Ócsán láthatja fellépni a közönség.

SZ.F.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.