Több is lakozott e meccsben

facebook megosztás

Egyik közvetlen riválisával szemben mérkőzhetett a legutóbbi játéknapon az FC Nagykanizsa NB II-es női futballcsapata, mely végül csak egyszer tudott egyenlíteni az ajkai találkozójuk során.

FC Ajka (7.) – FC Nagykanizsa (8.) 2-1 (1-1)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó.mérkőzés, 12. forduló. Ajka, 50 néző. Vezette: Németh D. (Herkovics, Berke). G.: Galambos (6., 49.), illetve Farkas Cs. (43.)

FCN: Sebők – Balassa D., Molnár II R., Kaszás, Nagy Fáró (Pintér D., 81.), Szollár, Farkas Cs., Szabó Zs., Németh P., Sóstai, Gergelics. Edző: Benedek József.

A három bajnoki pont megszerzésének szándékával ment egy újabb idegenbeli találkozója helyszínére az FC Nagykanizsa női NB II-es labdarúgó együttese, melynek ellenfele a szintén középmezőnybeli FC Ajka volt. Igazából a kanizsaiak játékával nem is volt különösebb probléma, szövögették támadásaikat, igyekezték játszani eltervezett játékukat, de a versenynap alkalmával mintha semmi nem sikerült volna nekik. A hazaiak korai góljára lényegében még éppen egy remek pillanatban, szinte pont a szünet előtt válaszoltak, ugyanakkor pontosan így, lényegében a fordulást követően nem sokkal kapták a másodikat. A kanizsaiak összességében továbbra is mentek előre a gólokért, a teljes meccset tekintve is jöttek a kapufáik, de ezen az ajkai találkozón csupán mintha egy szerzett találatra lettek volna hitelesítve. Mindez azért is fájó, hiszen az őszi szezon zárásaként szombaton éppen az egyik kiemelkedő csapatot, a jelenleg második Pápai ELC-t fogadják Sóstai Liliék.

- Még elemeznünk kell, hogy mi lehetett a gond, bár azt nem mondanám, hogy ellenfelünk jobban akarta volna a sikert, de valahogy nekik ezúttal jobban összejött minden – értékelt Benedek József, a kanizsaiak edzője.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.