Gólya és Seniorbál

facebook megosztás

A sok éve megrendezésre kerülő programot minden egyes résztvevő rendkívül komolyan vesz, a hallgatók, az oktatók és a szervezők is. Évről-évre egy színvonalas estén találkozhatunk, amire nagyon büszke vagyok – fogalmazott dr. Tóth-Kaszás Nikoletta a kanizsai kampusz igazgatója.

– Azt gondolom, ez nagyon nagy dolog, a kis közösségünket is összetartja. Nem csak a hétköznapokban vagyunk együtt, hanem az ilyen alkalmakkor is, amikor szépen, elegánsan, ünnepi körülmények között tudunk megjelenni. Illetve az idei év a második, amikor már nem csak gólyabálról van szó. Hiszen a végzett hallgatókat is hívjuk – mondta dr. Tóth-Kaszás Nikoletta a PEN kampusz igazgatója.


Dénes Sándor, Kölkedi Krisztián és dr. Tóth-Kaszás Nikoletta (Fotó: Gergely Szilárd)

A mintegy 140 gólyát a városvezetés nevében Dénes Sándor polgármester köszöntötte. Mint hangsúlyozta: eltelt már egy-két hónap, a hallgatók megismerhették a kampuszon kívül várost is, sőt már vizsgáik is voltak.

A gólya és seniorbál pedig az összetartó közösség ünnepe. A közösségtől, a nagykanizsai kampusztól nem lehet elszakadni – így vélekedett dr. Birkner Zoltán, aki 18 évig volt a kanizsai kampusz igazgatója. – Nem is lehet, és nem is szabad elszakadni. Tulajdonképpen ez a szívünkben a legmélyebben jelen lévő dolog. Erről nem mond le az ember. Mindegy, hogy hova fújja a szél, ide mindig visszajön. Nagyon nagy örömmel érkeztem, mert a Gólya és Seniorbál szerintem a legnagyszerűbb rendezvényünk, mert találkozunk mindenkivel, aki a múltban velünk volt, és ma már sikeres, és találkozunk azokkal a kedves fiatal hallgatókkal, akik most kezdik el a pályát – mondta dr. Birkner Zoltán a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke.


Jó a hangulat (Fotó: Gergely Szilárd)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.