Horoszkóp

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Szellemi téren is agyonhajszolhatja magát, nemcsak fizikailag. Ha esténként nem jön álom a szemére, akkor lefekvés előtt kocogjon egy fél órát a lakásuk környékén.
Halak (II. 20. - III. 20.)
A rátermettségét nemcsak a kerékpározás, hanem a tánc területén is bemutathatja, ha akarja. Ha úgy érzi, ehhez szüksége lenne némi bemelegítésre, akkor egyedül is gyakorolhat előtte.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Önfeledten örülhet a mindennapjainak, mert a sorstól mindent megkapott, amire csak szüksége van. Igaz, meg is dolgozott érte alaposan. Most már csak élvezze azt, amit megteremtett.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Az érzelmi életével minden rendben van, nincs szüksége kalandozásra. Egy valami azonban mégis nyugtalanságot okozhat. Ha kis időre is, felüti fejét a munkahelyén a konkurencia harc.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
A tisztánlátása miatt a baráti körében már kivívta a tiszteletet. Hamarosan ismét szükség lesz az elemző képességére, mert gombázni hívják a Csónakázó-tó közelébe.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Ne akarjon mások elvárásainak megfelelni, csak menjen a saját feje után. Ha mégsem tudná eldönteni, hogy milyen irányba induljon el, akkor kérjen tanácsot egy asztrológustól.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Próbáljon meg jobban alkalmazkodni a párjához. Ha veszekedés nélkül még néhány hetet átvészelnek, a nyári szabadságot már harmonikusabban tölthetik el.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Bizonyára önt is meglepi, hogy a szokásosnál sokkal erősebb a hatodik érzéke. Érdemes lenne most vállalkozásba fognia, mert komoly előnyökre tehetne szert már az indulásnál.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
A bolygóállások szerint új, izgalmas irányt vehet az esti kikapcsolódása. Elég, ha elmegy hazulról egyet fagyizni, olyan történések részese lehet, amire álmában sem számított.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
El kell ismerni, sok időt fordított mostanában a pénzkeresésre, de egyvalamiről mégis elfeledkezett. Figyeljen jobban az immunrendszerére, nehogy valami baj érje.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Ha nem akarja megmagyarázni a másoknak is szembe ötlő hóbortos viselkedését, akkor titkolja el egy ideig. Előbb-utóbb úgyis rájönnek, hogy a boldogságtól van így felvillanyozva.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
Ha nem sikerül hibátlanul megoldania a feladatát, akkor se szomorkodjon. Ha a bolhából elefántot csinál, azzal csak felhívja magára a kritikusai figyelmét.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.