A köztisztviselők és kormánytisztviselők napját ünnepelték a Csónakázó-tónál

facebook megosztás

Vadász Annamáriát és Ambrus Pintér Gabriellát tüntették ki a köztisztviselők és kormánytisztviselők napja alkalmából tartott pénteki rendezvényen a Csónakázó-tónál. Az elismerések átadása után főzés és különféle szabadtéri programok várták a dolgozókat.

1997 óta országszerte július elsején tartják a köztisztviselők napját, ami 2011-től egyben a kormánytisztviselők napja. Ez alkalomból Kanizsán a Csónakázó-tónál tartottak ünnepséget, ahol Balogh László polgármester köszöntötte a résztvevőket. Beszédében a polgármesteri hivatal dolgozóinak munkáját köszönte meg, majd átadták az elismeréseket. A címzetes vezető-főtanácsos címet Vadász Annamária anyakönyvvezető, míg a címzetes főtanácsos kitüntetést Ambrus Pintér Gabriella könyvelő vehette át, majd kötetlen programokkal folytatódott ünnepség.

köztisztviselők

– Hosszú évek óta ilyenkor, pontosabban július elsején ünnepeljük a köztisztviselők napját, azaz magunkat ünnepeljük, ami ebben az évben hétfői napra esik, tehát munkaszüneti nap is lesz a hivatalban. Ennek az ünnepségnek a keretében próbáljuk megköszönni a kollegáknak a munkáját, az egész éves fáradozását – mondta el Gyergyák Krisztina, Nagykanizsa jegyzője. 

T.CS.

(Képek: Kanizsa Médiaház)

Köztisztviselők napja - Csónakázó tó

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.