Győztes nyitány

facebook megosztás

Győzelemmel kezdte szezonját a Kanizsa Vízilabda OB I B-s vízilabda csapata, az YBL WPC vendégeként könyvelhették el első nyertes meccsüket.

YBL WPC – Kanizsa Vízilabda 5-6 (1-1, 3-1, 0-2, 1-2)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 1. forduló. Budapest. Vezette: ifj. Kenéz, Fejős.

Kanizsa: Takács Á. - Vass B. 1, dr. Illés, Szávai, Márkus, Szőke, Balaska 1. Csere: Vadovics Á., Vadovics L. 1, Klár, Gál, Marnitz 2, Spitz. Edző: Regős Áron.

Nem kimondottan gólgazdag találkozó kerekedett a mérkőzésből, ráadásul kanizsai szempontból illett is odafigyelni, hiszen a házigazdák háromszor is megszerezték a vezetést, sőt, 4-2-es előnyt is kiküzdöttek maguknak. A harmadik negyedben aztán a Kanizsa egyenlített, ugyanakkor a fordulatoknak még nem volt vége, hiszen 5-4-re újra az YBL vezetett. Vadovics László, majd Marnitz Gergő aztán gondoskodtak arról, hogy az állás megforduljon, s egyben az már a végeredményt jelentette – kanizsai skerrel.

- Amin mindenképpen javítanunk kell, az a helyzetkihasználás – nyilatkozta a mérkőzéssel kapcsolatban Regős Áron, a KV edzője. - Rengeteg góllövési lehetőséget szalasztottunk el, ami koncentrációs probléma lehet. Az öt kapott gól remek, a kapusunk jól védett, a védekezés viszonylag jól működött, de ezen bőven kell javítani még, dolgozunk is rajta keményen. A hat lőtt gól viszont nagyon kevés, ebben előre kell lépnünk, mert a lehetőségeink megvannak. Magasabb szintű koncentrációt, és fegyelmet várok a csapattól, mert bennünk van a lehetőség, de folyamatosan fejlődnünk kell ezekben.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.