Nagy siker volt a III. Your Song énekverseny

facebook megosztás

A szervezők célkitűzése bevált – nagy siker volt a III. Your Song énekverseny Nagykanizsán. A kétnapos, országos megmérettetésre 175 fő nevezett. A zsűri számos elismerést osztott ki, köztük hat grand supreme díjat.

Pénteken indult a megmérettetés, Híradónk már az első napról is beszámolt. Már akkor is születtek a legjobbaknak járó, grand supreme minősítések. Arany-, ezüst- és bronzesőből sem volt hiány, - fogalmazott Szollár-Nikolics Zsanna fő szervező. Az említettek mellett számos különdíj is gazdára talált a régi-új versenyzők körében.

- Nagyon sok a visszatérő versenyzőnk, és nagyon jó látni, hogy ebben a két évben mennyit fejlődtek, emlékeznek rájuk a zsűritagok. Mert ugye ez azért is jó, kapnak egy képet, mondjuk két évvel ezelőtt mennyit teljesítettek, illetve nagyon sok az új versenyző, ami nagyon üde színfoltot jelent a verseny életében – mondta Szollár-Nikolics Zsanna, a Your Song szervezője. 

Erre a megmérettetésre már évek óta az ország különböző pontjairól érkeznek a versenyzők. A 12 esztendős Mirabella például Pápáról jött.  Több versenyen túl van már, egyesületi tag, musical és pop kategóriában énekelt.

zene

- A Megafon Zenei Egyesület tagja vagyok, és az énektanárunk nevezett be minket a Your Song-ra – fogalmazott Soós-Perák Mirabella versenyző.

A két nap alatt csaknem 160 produkciót tekintett meg a zsűri. Mini, ifjúsági, tini és felnőtt korosztályban hirdettek győzteseket a hétvégén. A grand supreme díjat a nagykanizsai indulók közül Molnár Bernadett Bianka érdemelte ki.

 

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.