Horoszkóp

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Jól teszi, ha a saját maga által felállított értékrendjének megfelelően cselekszik. Ha a környezetében zajló történéseket reálisan ítéli meg, nyugodtan alhat éjszakánként.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Köztudottan ön az a személy, aki minden lehetőségre felkészül az életben. Ha most sem fél belevágni az ismeretlen feladatokba, akkor eredményesen alakulhatnak a dolgai.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Mostanában hajlamosabb arra, hogy a könnyebbik utat válassza a feladatai megoldásánál. Ne hasonlítsa másokhoz magát, hanem valósítsa meg a saját elképzeléseit.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Ha figyelmesebb, rögtön észre fogja venni, hogy mennyire kihasználják a segítőkészségét az ismerősei. Tegyen egy próbát, és tudja meg, hogy vajon ők is viszonozzák-e a jólelkűségét.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Semmiféle vélt, vagy valós sérelem miatt se szakítsa meg a kapcsolatát a rokonaival. Ha ön az idősebb, ha nem, legyen türelmes, és mutasson példát nekik.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Egyre sikeresebben végzi a munkáját, amiért a környezetében mindenki tiszteli. Azért ne bízza el túlságosan magát, legjobb, ha továbbra is „két lábon” marad a földön.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
A bolygóállások szerint bátran hallgathat most a megérzéseire. Ha egy kedvező ajánlatot kínálnak fel a munkahelyén, ne gondolkodjon sokáig, hanem fogadja el.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Ne izgassa fel magát minden apró-cseprő dolgon. Inkább próbáljon meg nyugodt maradni, és töltse fel magát némi boldogsághormonnal. Rá fog jönni, hogy az élet úgy szép, ahogyan van.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Fogja szorosabbra a pénztárcáját. Egyelőre tartózkodjon a nagyobb bevásárlásoktól, mert nem tudni, hogy mennyit fog költeni a balatoni nyaralásnál.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
A viselkedésén is látszik, hogy egy kissé elkényelmesedett mostanában. A belátása szerint tegyen pontot a nemrég kialakult családi viták végére, és kezdjen el tevékenykedni.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Úgy tűnik, maga sem tudja egyértelműen megmagyarázni a szórakozottságának az okát. Tűnődjön el ezen egy kicsit, mert elképzelhető, hogy megbabonázta valaki a társaságában.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
Gondolja meg, hogy érdemes-e illúziókban ringatnia magát a kedvesével kapcsolatban. Gondolkodjon el egy kicsit, és ne élje bele magát olyan helyzetbe, ami távol áll a valóságtól.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.