Zumba a strandon

facebook megosztás

Nagy siker volt a családi nap a kanizsai strandon. A program telt házzal zajlott a kánikulai hétvégén, a hűsölni vágyókat különböző szórakoztató fellépések és bemutatók várták.

Latin dallamok lengték körül a nagymedencét szombaton délután, Pavelka Andrea és csapata aquafitnessre invitálta az érdeklődőket. A zumbainstruktor szerint a kánikulában, a 38 fokos hőség kísérte napokban is fontos a sportolás, erre pedig kiváló választás lehet a könnyed koreográfiákkal megtűzdelt táncos mozgásforma.

– Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna ez a zumbaéletérzés, bár azért ez a sportág az elmúlt 10 évben nagyon feltörekvő. Mi imádjuk és szeretnénk minél több emberrel megosztani ezt az életérzést, és ezért örömmel fogadtuk a meghívást – mondta Pavelka Andrea, zumba instruktor.

A családi napon nem csupán a zumbának, a többi programnak is nagy sikere volt. Karácsony Károly ügyvezető nem csak e nappal, hanem az egész szezonnal kapcsolatban elégedetten nyilatkozott.

- Az idén nagyon kedvező volt az időjárás, - kezdte az uszoda vezetője. A júliusi vendégszámunk meghaladta a szokásost, illetve a bevételünk is több, mint 50 százalékkal nőtt, ami nagyon kedvezőnek mondható. Eddig még az augusztus is kiváló, reméljük a szezon vége is hasonlóan pozitív lesz.

A családi nap programjait úgy állították össze, hogy azzal elsősorban a kisgyermekeseknek kedvezzenek. A játszóházat kibővítette a strand vezetése, Gabi bohóc órákon keresztül a kicsik rendelkezésére állt, akik nem is távoztak üres kézzel. 

V.A.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.