Két sima, két szoros, biztos három pont

facebook megosztás

Biztos győzelmet aratott a rutinos játékosokat is felvonultató Neptun VSC ellen a Kanizsa Vízilabda együttese az OB I B 13. fordulójában.

Kanizsa Vízilabda (2.) – Neptun VSC (12.) 18-7 (5-1, 4-3, 5-0, 4-3)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 13. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Bujka, Truszka.

Kanizsa: Ambrusz – Vadovics Á., Vadovics L. 1, Vass B. 3, Klár, Solymosi, Balaska 4. Csere: Ajkay-Takács (kapus), Vlaszák 1, Szőke B. 5, Kaszper G. 1, Szávai 1, Spitz 2. Edző: Regős Áron.

5-0-s rajt után kapta a Kanizsa Vízilabda az első gólt a mérkőzésen, s a vendégek később 6-4-ig meg sem álltak a folytatásban. Innen lett aztán az állás a nagykanizsai csapat javára 16-4, a 10-0-s etapon belül Szőke Benedek, Balaska Dániel és Spitz Márk is kétszer-kétszer volt eredményes. A hazaiak tizenkét gólos előnye után a fővárosiak is újra eredményesek tudtak lenni, de ekkor Vass Benedekék már bőven elkönyvelhették a három pontot. Mivel az AVUS kikapott az ASI otthonában, így a Kanizsa a szombathelyieknél hat ponttal többet gyűjtve áll a második helyen és hárommal van a listavezető KSI mögött.

- Úgy gondolom, hogy a múlt fordulóbeli gyengébb játék után rendezni tudtuk a játékunkat, és magabiztos győzelmet arattunk – értékelt Regős Áron, a kanizsaiak trénere. - Voltak hiányzóink, fiatal csapattal álltunk ki, de szépen megoldottuk az adott feladatot. A Neptun rutinos, első osztályt is megjárt játékosokból áll, értékes győzelmet arattunk. Készülünk tovább az előttünk álló feladatokra, a végső célunk továbbra sem változott, ezért minden győzelem fontos a számunkra, így ez a mostani is. Dolgozunk, megyünk előre a célunkért.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.