Végig szoros bajnokin

facebook megosztás

Egyáltalán nem sikerült olyan simára a Kanizsa Vízilabda legutóbbi OB I B-s bajnokija, ahogy az esélyeket latolgatták akár szakmai berkekben is, de a lényeg az újabb három pont Regős Áron legénysége számára.

Kanizsa Vízilabda (2.) – ASI DSE (10.) 11-10 (4-3, 3-4, 2-2, 2-1)

OB I B-s vízilabda bajnoki mérkőzés, 12. forduló. Nagykanizsa, 30 néző. Vezette: Győri, Duray.

Kanizsa: Ajkay-Takács – Vadovics L. 2, Vass B. 3, dr. Illés 4, Márkus, Klár, Balaska 2. Csere: Ambrusz (kapus), Vadovics Á., Solymosi, Szávai, Vlaszák F., Spitz. Edző: Regős Áron.

Amikor a találkozó elején a fővárosiak megszerezték a kanizsai vízilabda csapat ellen a vezetést, aligha gondolták sokan, hogy mindez még 7-8-nál is megtörténik. Ráadásul jócskán benne jártunk már a harmadik negyedben, amikor még mindig vendégelőnyt mutatott az eredményjelző. Az utolsó negyed is kimondottan kiélezettnek hatott, Vadovics László keze azonban 17 másodperccel a vége előtt nem remegett meg, így a Kanizsa Vízilabda nyerte az újabb bajnoki találkozóját.

- Nagyon nehezen indult a mérkőzés, ami sajnálatos módon kitartott a végéig – ismerte el a kanizsaiak szakvezetője, Regős Áron. - Az ASI nagyon jól játszott, mi pedig végig nagyon gyengén. Enervált, fáradt csapat benyomását keltettük, ez főképp az igen kemény edzéseknek volt köszönhető, amit a héten csináltunk, és ez az én felelősségem. Voltak hiányzóink, betegeink is, de ez nem lehet mentség a játékra, amit nyújtottunk. Nem becsültük le az ellenfelet, aki végig jól teljesített. A folytatásban ennél sokkal jobb játék kell ahhoz, hogy a céljainkat elérjük. A konzekvenciát levontuk a meccsből, és minőségi változás lesz az elkövetkezendő játéknapokon, pozitív irányba, ebben biztos vagyok.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.