Varsics Péter, az Így vagy tökéletes film rendezője látogatott el a kanizsai moziba

facebook megosztás

Közönségtalálkozót tartottak az Art-Filmklub első vetítésén tegnap a Cinema Nagykanizsa szervezésében. Az eseményen az Így vagy tökéletes című magyar romantikus vígjátékot vetítették. A közönséget a film rendezője, Varsics Péter fogadta.

A mozi immár hatodik alkalommal rendezte meg a programsorozatot, ahol öt héten keresztül, minden szerdán egy-egy olyan filmet tekinthetnek meg a látogatók, amelyek egyébként nem szerepelnek a műsorfüzetben.

– Ennek az alapvető célja az, hogy olyan filmeket is eljuttassunk a kanizsai közönségnek, amelyeket egyébként nem tudunk vetíteni. Heteken át nem tudunk vetíteni, de egy-egy előadáson megnéznék. Ezek értékes minőségi filmek, európai filmek, magyar filmek. Ez egyfajta pszicho, ha lehet ilyen nagy szavakat használni – fogalmazott Maresch Dániel, a Cinema Nagykanizsa vezetője.

A tegnapi előadás előtt Varsics Péter, a Magyar Mozgókép Díjával kitüntetett rendező tartott egy rövid előadást az érdeklődőknek. Így vagy tökéletes című filmje augusztus 19-e óta látható a mozikban, amelyben sok humor, érzelem és izgalmas jelenetek is vannak.

– Van a filmünkben egy csúcsjelenet, ami egy kórházban játszódik. Ott egy valódi kórházban kellett forgatni és nagyon furcsa volt sokszor, hogy ez az igazából nagyon őrült jelenet, ami párhuzamosan zajlott velünk a környezetben. Úgyhogy egy extra bizarr dimenziót adott nekünk, de valójában segített minket abban, hogy a jelenet még átélhetőbb legyen – mesélte Varsics Péter, az Így vagy tökéletes rendezője.

A filmklubhoz bárki csatlakozhat, aki kedvet érez a mozizáshoz. A következő vetítés jövő hét szerdán lesz, akkor a Feleségem története című romantikus drámát játsszák a közönségnek.

H.R.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.