Címvédés az első osztályban

facebook megosztás

A különböző osztályok közül nem egyben volt kimondottan éles a versengés, a többiben viszont egyértelműbbnek látszottak a kialakult erőviszonyok.


A Délzalai Vízmű SE focicsapatának képviseletében Cziráki László (középen) vehette át a győztesnek járó serleget Dénes Sándor polgármestertől (balról), valamint Kápolnás Zoltántól, a Városi Football Szervezet elnökétől (jobbról)

Fotó: Polgár László

Az öregfiúk mezőnyének végeredményeit honlapunkon korábban már taglaltuk, ezúttal lássuk, a városi kispályás labdarúgó-bajnokság első, második, harmadik, valamint negyedik vonalában miként is zárult a pontvadászat.

2017-ben a legfelső osztályban először nyerte meg a versengést a Délzalai Vízmű SE, ezúttal a csapat meg is védte bajnoki címét. Ahogy akkor, úgy az idén is végig figyelniük kellett az eredményekre, végül a DZVSE ünnepelhetett a Metaxa Kanizsa és a Showtime K&H előtt. A második vonalban a Szemere-Olajbányász (31 pont) lett a győztes hat ponttal megelőzve a második Curacaót, héttel pedig az FC KAU-Prizmát. A harmadik ligában a Dunántúli Postás SE győzött fölényesen - a Neon FC-t, valamint az 1. FC Chemotox gárdáját maga mögé utasítva a dobogósok közül. A negyedosztályban győztes KA-MU SE (22) a pontokat tekintve nagy küzdelemben lett első, hiszen mindössze egyetlen egységgel gyűjtött többet, mint a végül ezüstérmes FC FociSOKK legénysége, harmadik helyen pedig a Honeywell FC végzett. Folytatás immár jövőre, az új kiírás keretei között.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.