#húsipar
Egy, a vörös húsban lévő fehérje felelős a vastagbélrák kialakulásáért, fedezték fel a szingapúri Nemzeti Rákközpont kutatói. A jó hír, hogy a…
Július közepén a sertés- és baromfihúsok jelentős részének termelői, feldolgozói értékesítési és kiskereskedelmi beszerzési árai is alacsonyabbak…
Csökkent a hústermékek ára az elmúlt hetekben. A stábunk által felkeresett üzlet tulajdonosa elmondta, a tavalyi infláció elindulása óta egyharmaddal…
Idén tizenegyedik alkalommal indította el az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége a sertéshús…
Május elseje után is maradhat a hatósági ár a hústermékeken több elemző szerint. A megkérdezett kanizsai árusok úgy nyilatkoztak, ez az intézkedés…
Emelkedik a magasabb hústartalmú, nem műbélbe töltött, drágább virslik iránti kereslet az év végi ünnepek előtt; az éves virsli forgalomnak átlagosan…