#gasztrokanizsa

Csendesné Dolinay Margit pékmester 1965-ben kezdte el tanulni a szakmát. Idén utolsó évét kezdi meg a tanításban, de szívesen adja át a tudását egy-…

Gyenese Endréné Marika mindig tud meglepetést okozni a családjának, hogyha hazalátogatnak a szabadhegyi otthonukba. Legutóbb a sógornőjétől…

  Csizmadia Alex és Szőllősi Dániel, a Nagykanizsai SZC Thúry Technikumának 10. évfolyamos szakács tanulói elkötelezettek a választott…

Horváth Lajosné Irma évek óta készíti a család egyik nagy kedvencét, a töltött csirkecombot, melyhez egy egyszerű zsemletölteléket készít. A…

A főzés szerintem művészet…És egyes emberek igazi csodákat alkotnak, akár a legegyszerűbb alapanyagokból is. Édesanyám süteményei „hétnyelven”…

  Vegán ételek receptjét osztja meg olvasóinkkal Szőke Rózsa. A vöröslencse levest egyszerű elkészíteni, nagyon finom, náluk az egész család…

A Mura menti horvát lakodalmak közkedvelt étele volt régen a savanyú leves. A kétnapos lakodalmak első napján ebédre szolgálták fel, mellé hurka és…

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.