Büszkén hozhatták el a harmadiknak járó trófeát

facebook megosztás

Lejátszották a napokban a jelenlegi futsal szezon utolsó mérkőzését is a NB-s bajnokságokban, melyeket követően így hivatalosan is véget ért a 2023/24-es idény. Ennek során az NB II Nyugati csoportjában a Nagykanizsai Futsal Club a harmadik helyen végzett, s kapta meg hivatalosan is a szövetségtől a bronzérmesnek járó díjat a kanizsai egyesület.

Mint azt a klub elnökétől, Horváth Tamástól megtudtuk, a Nagykanizsai Futsal Club fennállásának egyik legfényesebb sikerét érte el az NB II Nyugati csoportjában azzal, hogy sikerült felállnia a dobogó harmadik fokára (a pandémia idején a klub csapata az úgynevezett csonka szezon második helyezését könyvelhette el, mivel a berekesztés idején az ezüstérmes helyet foglalta el).

- Szeretnénk megköszönni minden támogatónak, szponzornak, szimpatizánsnak, illetve szurkolóinknak, hogy az egész idényben kijártak mérkőzéseinkre és buzdítottak bennünket – tette még hozzá Horváth Tamás. - Most egy időre a pihenésé a főszerep, de ősszel találkozunk!

A nagykanizsai bronzérmes futsalcsapatot (képünkön) Szőke Ádám, Gyurcsányi Zsolt, Horváth Elemér, Schuller Ferenc, Szabó Ádám, Horváth Gergő Tamás, Takács Soma, Németh Marcell, Béli Milán, Kollár Péter, Szőke Richárd, Bagó Benedek, Dömötörfy Bálint Bence, Lódi Tamás, Bozsoki Imre, Kovács György, Pál Dávid, Bolla László, Manganelli Attila, Szakmeiszter Ádám és Bogyó Károly alkották, vagyis léptek pályára a színeiben a játékos-edző Gyurcsányi, valamint a klubvezetés Horváth Tamás, Mulasics Balázs, valamint Farkas László irányításával.

P.L.

(Fotó: facebook/Nagykanizsai Futsal Club)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.