Villámrajt Szombathelyen a futsal NB II rájátszásában

facebook megosztás

A futsal NB II Nyugati csoportjának felsőházi rájátszását a Nagykanizsai Futsal Club az alapszakaszban előtte végzett Haladás VSE II otthonában indította.

Haladás VSE II – Nagykanizsai Futsal Club 4-6 (0-5)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 1. forduló. Szombathely, 70 néző. Vezette: Juhász (Frank, ifj. Imrő). G.: Vidák (22., 29), Kárász (32.), Körmendy (37.), illetve Manganelli (1.), Szőke Á. (2.), Németh M. (5.), Gyurcsányi (11.), Bolla (14.), Szabó Á. (28.).

NFC: Szabó Á. - Bolla, Schuller, Szőke Á., Manganelli. Csere: Szőke R. (kapus), Kollár, Németh M., Gyurcsányi, Bogyó. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.

A 2020-2021-es idényt követően 25 gólt távozott Bogyó Károly személyében az NB II alsóházi rájátszása után az NFC-től, ezúttal pedig éppen a felsőház 2024-es küzdelmeire tért vissza a 2010-ben – a DVTK színeiben - még a labdarúgó NB I-ben is bemutatkozott futsal-játékos. Ezúttal, a Kanizsához visszatérve rögtön egy figyelemfelkeltő eredménnyel nyitott a dél-zalai gárda, hiszen az alapszakaszt éppen Szombathelyen zárta vereséggel a legénység – az első öt versengését pedig győzelemmel indította a vasi vármegye-székhelyen a Nagykanizsai Futsal Club. Németh Marcellék mondhatni repülőrajtot vettek, hiszen az első húsz percet követően már 5-0-s előnyt szereztek és ezt „menedzselve le” sikeresen nyerték is bajnokijukat a kanizsaiak. Március 4-én, hétfőn a nagykanizsaiak az ELTE-BEAC együttesét látják vendégül.

P.L.

(Fotó: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.