Várva a futsal felsőházi sorsolására

facebook megosztás

Az NB II-es futsal szezon Nyugati csoportjának utolsó alapszakaszbeli fordulójában a Nagykanizsai Futsal Club Szombathelyre látogatott, Gyurcsányi Zsolték már biztos felsőházi résztvevőként léptek pályára - vendéglátójukkal együtt.

Haladás VSE II (3.) – Nagykanizsai Futsal Club (4.) 7-5 (2-3)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 18. forduló. Szombathely, 50 néző. Vezette: Wittner (Góbi, Karsai). G.: Kárász (2.), Kiss P. (20., 37.), Volner (22., 28.), Fehér (23.), Sodics (29.), illetve Schuller (2.), Bolla (19., 39.), Gyurcsányi (20.), Kollár (36.).

NFC: Szőke R. - Kollár, Bolla, Schuller, Gyurcsányi. Csere: Szabó Á. (kapus), Dömötörfy, Németh M., Manganelli. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.

Zárta már Szombathelyen NB II-es szezonja alapszakaszát korábban is a Nagykanizsai Futsal Club együttese, ezúttal azonban korántsem bírt akkora téttel a kanizsaiak számára a találkozó. Viszonylag így szűkebb kerettel is kelhettek útra a dél-zalaiak a vasi vármegyeszékhelyre, ugyanakkor egyáltalán nem feltartott kézzel vetették játékba magukat Schuller Ferencék. A második húsz perc első felében fordult meg igazán a találkozó menete, akkor a hazaiak a maguk javára fordították az eredményt és szerezték meg biztosan a csoport harmadik helyét az első 18 forduló során. A kanizsaiak a tabella negyedik helyén zártak az alapszakaszban és szintén várhatják a szerdai, felsőházi sorsolást (melynek keretében lesz még az idényben az illusztrációnkhoz köthető NFC - ELTE-BEAC párosítás).

P.L.

(Fotó: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.