Körbefürdik télen a Balatont

facebook megosztás

A jeges fürdőzés megszállottjai és a Balatoni Kör képviselő a téli Balatont és a hidegvizes csobbanás népszerűsítésére elindítják a Fürödjük körbe a Balatont télen! elnevezésű kampányt, amelyben Kardos Gábor, a tízéves Balatoni Kör alapítója, Pach Gábor, a Balatoni Kör új elnöke és Pribék István tréner, a Balatoni Jegesmedvék alapítója állapodott meg.

A Balatoni Jegesmedvék csoport tagjai és a hozzájuk csatlakozók heti rendszerességgel, minden szombaton délelőtt csobbannak Balatonalmádiban, a Budatava strandon.

Az immár az egész országot képviselő, mintegy negyventagú Balatoni Jegesmedvék március 9-én Alsóörsön fürödnek majd.

Kardos Gábor a Veolnak elmondta, hogy a téli extrém, illetve egészségmegőrző fürdőzés kiválóan alkalmas arra, hogy megmutassuk az itt élőknek, illetve egész Magyarországnak, hogy a legmenőbb téli desztináció vagy úti cél a Balaton. Ezzel látványosan tovább fejlődhet a fürdő kultúra, és a fürdőzéseken remélhetőleg minél több helybeli lakó is részt vesz, illetve megtekinti. A Balatoni Jegesmedvék téli fürdőzése ráadásul kiemelkedő hírű, izgalmas esemény a nyár utáni „uborkaszezonban”.

Forrás és fotó: sokszinuvidek.24.hu

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.