A Haladás II-nél kezdenek a futsal felsőházban

facebook megosztás

Pénteken - február 23-án - meg is kezdi felsőházi rájátszását a futsal NB II 2023-2024-es szezonjában a Nagykanizsai Futsal Club együttese, Gyurcsányi Zsolt játékos-edző csapata a Haladás VSE II szombathelyi otthonában lép pályára 20.45 órától.

Mint ismert, a kanizsaiak a futsal NB II Nyugati csoportjában az alapszakasz negyedik helyén végeztek, az utolsó, 18. forduló keretében szintén a „Hali kettő” vendégei voltak. Mostantól aztán már a felsőházé a főszerep Kovács Györgyék számára. A rájátszás annyiban új lesz ebben a szezonban, hogy az első öt mezőnyében értelemszerűen lesz mindig egy „szabadnapos” legénység, február 23-án, pénteken azonban ez nem az NFC lesz, hiszen Szombathelyre látogat. A második körben a nagykanizsaiakhoz – március 4-én, hétfőn – az ELTE-BEAC látogat, majd Schuller Ferencék március 11-én az Újpesti TE otthonába látogathatnak.

Március 18-án, hétfőn az alapszakasz-győztes TFSE lesz a vendég a Kanizsa Arénában, a dél-zalaiaknak pedig a második kör április 8-án indul, a Haladás II nagykanizsai vendégjátékával (képünk az alapszakasz novemberi mérkőzésén készült), aztán jöhet április 15-én a fővárosi túra az ELTE-hez, a szezonbeli utolsó nagykanizsai bajnoki találkozó a felsőházban április 22-én kerülhet megrendezésre az UTE ellen, majd április 29-én a dél-zalai piros-fehérek a TFSE-hez utazhatnak.

P.L.

(Fotó: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.