Rangadót veszítettek

facebook megosztás

A férfi kézilabda NB II E csoportjában masszív csapathoz utazott a Nagykanizsa együttese, s a pécsiek meg is tréfálták a pályán a vendégeket: a baranyaiak legyőzték a dél-zalaiakat.

PTE PEAC (3.) – Nagykanizsa (2.) 25-23 (14-9)

NB II E csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 5. forduló. Pécs, 50 néző. Vezette: Horváth Z., Turák.

Nagykanizsa: Kovács A. - Csordás 3, Vadász 2, Hári 2, Füstös, Balogh P., Kovacsics 3/1. Csere: Oláh (kapus), Sass, Péter B. 3, Németh B., Szabó G. 6/2, Apró 4/2, Báder. Edző: Csalló Ádám.

A csoport élcsapataihoz felzárkózó PTE PEAC határozottan állt bele a meccsbe a szintén felkészült kanizsaiak ellen, akik kevésbé találták saját ritmusukat. Ez az első félidő végére csúcsosodott ki, hiszen az ötgólos pécsi előny a hazaiaknak egy kedvező végkifejletet is előrevetített. A második harminc perc során a Nagykanizsa természetesen nem adta fel, tudott is újítani, hiszen 16-15-nél Hári Kristóf gólja már azt jelentette, hogy a vendégek egy gólra zárkóztak. A lehetséges fordulópont ekkor mégis a pécsieknek jött ki jobban, így lett 19-15, majd már öt is az előnyük. Zárkózni még sikerült Csalló Ádám együttesének, de a két pontot a harmadik helyre, a Kanizsa mögé megérkező PTE PEAC könyvelhette el.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.