Elkezdte a szezont a SZKES Tánccsoport

facebook megosztás

A nyitás kapcsán egy utcatánc-bemutatóval készültek a fiatalok pénteken az Ady utcában. A produkciók gyakorlása mellett az is fontos cél volt, hogy minél többen csatlakozzanak a formációkhoz.

A minitől egészen a felnőtt csoportokig, mindenki bemutatkozott a pénteki fellépésen, amin a tavalyi versenyszezon táncait láthatta a publikum. Szécsényiné Kápolnás Edina, a tánccsoport vezetője elmondta, a nyáron több táborban vehettek részt a gyerekek, ahol már tudatosan készültek az idei szezonra. Az új évad sok munkával kezdődik, a versenyek télen indulnak.

– Kezdődik az új szezonunk, szeptemberben a kezdő csoportoknak van a beiratkozás. De folyamatosan is lehet beiratkozni, de ez az őszi kezdés nagyobb energiát igényel a részünkről. Ezért is csináltunk meg a mai napon ezt a rendezvényt, hogy egy kicsit lássanak az emberek bennünket, hogy mit táncolunk, hogy milyen táncot táncolunk, kik vagyunk. Egy kicsit nagyobb és több képet adjunk magunkról –emelte ki Szécsényiné Kápolnás Edina, a SZKES Tánccsoport vezetője.

Ur Villő már több éve táncol. Ő azért is ajánlja másoknak ezt a mozgásformát, mert jó levezetésnek és szórakozásnak tartja.  

– Két éve járok és azért szeretem, mert nagyon régóta táncolok, táncoltam már máshol is, és rájöttem, hogy nekem ez az életem, és nagyon szeretem – mondta el Ur Villő, a SZKES Tánccsoport táncosa.

Hegedűs Hanna 7 éve tagja a SZKES-nek, előtte tornászott is, de a táncban teljesen megtalálta önmagát.

– Ez egy stresszlevezetés, szóval levezetheted az összes gondodat itt és rengeteg jó baráttal tudsz találkozni, akik megértenek és együtt egy szuper közösség –árulta el Hegedűs Hanna, a SZKES Tánccsoport táncosa.

A jelentkezéshez egy űrlap kitöltésére van szükség, amely megtalálható a csoport weboldalán. További információt pedig e-mailben kapnak az érdeklődők.

K.B.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.