Magyar bronzérem a kutyatáncoltatás bajnokok ligájában

facebook megosztás

Hollókői gazdi és kutyája szerezte meg a bronzérmet Birminghamben, a világ legnagyobb és leghíresebb kutyás versenyén, a Crufts-on.

Berczes Christine Elisabeth immár másodszor indult el a világ legnívósabb Dog dancing versenyén Meredith nevű kutyájával. A Cruft’s-ot nevezhetjük akár a bajnokok ligájának is, hiszen a világ 12 országa, köztük a legjobb, Nagy-Brittania kvalifikált a versenyzők közé.

2023-ban egy kifejezetten erős mezőnyben Christine, javítva eddig legjobb teljesítményén, a dobogó 3. helyén végzett. A közvetítők szerint viszont elnyerte a közönség szívét, aki többször is beletapsolt a produkcióba, majd tomboló tapssal jutalmazta azt.

Az idei évben a klasszikus Baywatch hangulatot vitte el Christine és Meredith Birminghambe, amelyből nem maradhatott ki a cápatámadás, a klasszikus életmentő torony, illetve a nagy sikert aratott újjáélesztés sem.

Christine nagyon boldog, hiszen a korábbi 4. helyezése után egy nagyon erős mezőnyben érte el a 3. helyet kutyájával. Így ez lett Magyarország egyik legjobb eredménye ebben a "bajnokok ligája" sorozatban.

Nem sok pihenés vár a lányokra, hiszen hamarosan Dániába látogatnak el, ahol az FCI világbajnokságán vesznek részt, majd gőzerővel indul a szervezés a 2024-es, szintén FCI világbajnokságára, amelynek Magyarország ad otthon.

Forrás: positiveadamsky.hu

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.