A fődíj kisorsolásával zárult le az idei Szerelmes Kalandtúra

facebook megosztás

Kisorsolták a fődíjat, valamint ajándékutalványok és értéktárgyak is gazdára leltek pénteken a Szerelmes Kalandtúra zárásán. Az egy hónapon át tartó eseménysorozathoz több tucat pár csatlakozott, ezzel fordítva több figyelmet a kapcsolatára.      

Több mint 80 szerelmes volt érdekelt a pénteki nyereménysorsoláson, amit a Halis István Városi Könyvtárban tartottak. Az idei volt a negyedik kalandtúra, amin 14 randilehetőséget kínáltak a szervezők.

– Azt tapasztaljuk, hogy nagyon lelkesek a párok ezért, mi is lelkesek vagyunk. Több mint 40 pár teljesítette a 8 feladatot, amit kértünk a sorsoláshoz, de több mint 100 útlevelet osztottunk ki. Ez azt jelenti, hogy több mint 100 pár valamilyen programon részt vett és mi ennek is nagyon örülünk, hogy valamiben el tudtuk őket indítani, hogy a kapcsolatukért tegyenek – vélekedett Bende Piroska, a Szerelmes Kalandtúra szervezője.

Bár minden részvevő ajándékkal távozott, a legjobban a fődíjsorolást várták a párok, amin egy zalakarosi wellnesshétvégét lehetett nyerni. A szerencsés nyertesek már a kezdetektől résztvevői a Szerelemes Kalandtúra programjainak.  

– Harmadik vagy negyedik alkalommal vágtunk bele, valószínűleg már a negyedik, csak az egyiket nem tudtuk végigcsinálni fődíjig. Azért tartjuk fontosnak, hogy részt vegyünk ilyen programokon, hogy életben tartsuk a párkapcsolatot. 15 év házasság, két gyermek mellett fontos, hogy egymásra is jusson idő, akkor is, ha a hétköznapok több kihívást is tartogatnak néha számunkra, annál fontosabb, hogy egymásra is tudjunk időt szánni a rohanásban – mondta el Zábrádi Andrea. 

A sorsolás utáni záróeseményen egy előadást is meghallgathattak a párok, amely az intimitást járta körül. Szűcs Sándor tanácsadó a vágyaink őszinte, félelmek nélküli kifejezésének fontosságára világított rá.

– Azt gondolom, hogy a legtöbben ott rontják el, hogy úgy akarjuk szeretni a másikat, ahogyan az nekünk jó. De ez még csak önzés. Úgy kell szeretni a másikat, ahogy neki jó, és neki is úgy kell szeretnie engem, ahogy nekem jó. De honnan fogom tudni, hogy neki, hogy jó? Csak úgy, hogyha elmondja és ő is úgy tud szeretni, ha én is el merem mondani. Ez az intimitásnak a lényege –hangsúlyozta Szűcs Sándor, generációkutató.

Az idei Szerelmes Kalandtúra február 14-től március 10-ig ajánlott találkákat a résztvevőknek. Egyebek mellett cukrászda, étterem, mozi, tánc, bowling és túrázás is szerepelt a programok között.

K.V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.