Hiába jöttek vissza komoly hátrányból is...

facebook megosztás

A lélektani fordulópontokat nem megfelelően kezelve szenvedett vereséget – a korai kapott góloknak is köszönhetően - a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es együttese az egyik közvetlen riválisától hazai környezetben.

Nagykanizsai Futsal Club – Mad Dogs Futsal 4-8 (1-1)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 19. forduló. Nagykanizsa, 250 néző. Vezette: Karsai (Blum, Babos). G.: Novák (20.), Millei (28.), Szakmeiszter J. (30.), Schuller (35.), illetve Miskei (2., 28., 38.), Fischer (21., 21., 40., 40.), Irimiás (36.)

A kanizsaiak szempontjából is kimondottan fontos NB II-es futsal mérkőzés kezdésére csak-csak megérkeztek a lelátóra a kanizsai sportéletből ismert arcok, hogy szinte rögtön azt láthassák, miként kerül egyből hátrányba a hazai alakulat. Mozgalmas volt a játék, s ugyan a vendégek kapusát – amellett, hogy nem játszottak rossz futsalt – többször is a vendéglátók tették naggyá, akiknek soraiból a 20. percben Novák László mégis egyenlíteni tudott. Közvetlenül szünet előtt, vagyis a legjobbkor jött tehát az egyenlítés, hogy a lehető legrosszabb módon folytatódhasson a találkozó: a fővárosi régióból érkezett csapatának javára néhány másodperc alatt vágott gyorsan kettőt Fischer Zsigmond a folytatásban, hogy innen nem kevés energiát vegyen el a dél-zalaiaktól a zárkózás. 4-4-nél a mérkőző felek aztán már újra együtt voltak, a kellő higgadtság ezúttal azonban hiányzott nagykanizsai oldalon és a Mad Dogs a találkozó hajrájába fordulva még négyszer tudott beköszönni...

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.