Érik a felsőház

facebook megosztás

Évzáróra nem is alakulhatott volna jobban a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es futsal találkozója, hiszen a listavezető TFSE-BeStrong gárdáját múlta felül, nagy lépést téve ezzel a felsőházi rájátszás felé.

Nagykanizsai Futsal Club (6.) – TFSE-BeStrong (1.) 5-2 (2-1)

NB II Nyugati-csoport futsal-mérkőzés, 15. forduló. Nagykanizsa, 250 néző. Vezette: Wittner (Karsai, Blum). G.: Millei (8., 22.), Szakmeiszter J. (11.), Szőke Á. (34., 40.), illetve Petroff (2.), Gregus (36.)

NFC: Szőke R. – Schuller, Szőke Á., Pál D., Millei. Csere: Szabó Á. (kapus), Kollár, Füzesi, Horváth E., Fujsz R., Novák, Szakmeiszter J.


Győzelemmel zárta az esztendőt az NFC, ráadásul az előző szezonban NB I-es riválist győztek le Millei Bálinték

Fotó: facebook/Nagykanizsai Futsal Club

Kiemelten készülhettek a bő kerettel érkező listavezető TFSE háza táján is a kanizsai futsal-bajnokira és gyorsan vezetéshez is jutottak a Nagykanizsai Futsal Club együttese ellen. A dél-zalaiak ugyanakkor nem omlottak össze, a gyors kontráikra építve a 8. percben Millei Bálint egyenlített, majd Szakmeiszter János talált be, ami már a vezetést jelentette a hazaiaknak. A szünet után újra Millei volt eredményes, a vendégek pedig a kapusukat is lehozva plusz emberrel rohamoztak, de a hazaiak időnként önfeláldozóan védekeztek. A meccs 34. percében aztán Szőke Ádám a saját térfeléről emelt a kapuba, aztán az utolsó percben újra betalált, végérvényesen eldöntve a mérkőzést.

Az NFC az év utolsó bajnoki találkozóján taktikus, érett játékot bemutatva megérdemelten győzte le az eddig veretlen TFSE gárdáját, Szőke Ádám pedig továbbra is nagy csatában áll a csoport gólkirályi címéért – jelenleg 17 találatával a második.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.