Szombaton az egriektől mutatójukkal is elhúznának

facebook megosztás

A győzelme ugyan nem forgott veszélyben, de a Kanizsa Vízilabda OB I B-s csapata közel sem a legjobb formáját hozta edzője szerint. November 6-án, szombaton a kanizsaiak a tabellán eggyel mögöttük álló, vagyis a negyedik Eszterházy SC-t fogadják.

HVSE (13.) – Kanizsa Vízilabda (3.) 7-12 (0-2, 3-3, 3-6, 1-1)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 5. forduló. Hódmezővásárhely. Vezette: Vörös, Juhász.

Kanizsa: Ambrusz – Vadovics Á., Vass B. 4, Illés 3, Szávai 1, Márkus 2, Balaska 2. Csere: Vadovics L., Klár, Szőke B., Balli, Kaszper G., Solymosi. Edző: Regős Áron.

Eltiltása után visszatérhetett a kispadra Regős Áron, a kanizsaiak szakvezetője, s láthatta, hogy Vass Benedek lényegében azonnal vezetést szerzett a nagykanizsai együttesnek. A második góljukra már azért kellett várni egy ideig, ráadásul a második negyedben a hazaiak is belejöttek a gólszerzésbe. A harmadik nyolc percben aztán rákapcsoltak a vendégek, s meg sem álltak 10-4-es előnyükig. Onnantól azért már biztosabban játszhattak, s talán ennek is köszönhető, hogy a záró felvonásban a felek döntetlent értek el, bár ez a Kanizsa Vízilabda sikerét egyáltalán nem veszélyeztette. Regős Áron gárdája az eddig még százszázalékos KSI és Szombathely mögött a harmadik helyen állnak.

- Habár magabiztosan győztünk, nem vagyok elégedett a játékkal – értékelte még a vásárhelyi találkozót Regős Áron, a nagykanizsaiak edzője. - Ezen a meccsen is sok helyzet kimaradt és taktikailag is fegyelmezetlenek voltunk sok esetben. A jövőben ennél sokkal többet várok a csapattól, a játékosoktól, fejlődnünk kell továbbra is, meccsről meccsre.

Ez a jövő pedig már a szombatot is magában foglalja, amikor is a KV a negyedik helyen álló Eszterházy SC-t fogadja 11.30 órától a kanizsai uszodában. Az összecsapás érdekessége, hogy mindkét együttes ugyanolyan mutatókkal bír és gyűjtött eddig 12-12 pontot a szezon során.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.