Gombos Zsolt az új vezetőedző, aki rögtön az MK-ban kezdhet

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttesénél a mai nap folyamán már minden adott volt ahhoz, hogy kinevezzék a csapat élére a régi-új vezetőedzőt, Gombos Zsoltot.


_Fotó: Archív/kanizsaujsag.hu

A 49 esztendős szakember 2015 tavasza és 2018 nyara között dolgozott már Nagykanizsán, vezetésével jutott fel az FCN az NB III-ba végül a sikeresen megvívott osztályozót követően. Szűk három és fél esztendeje aztán elfogadva a Zete megkeresését távozott Kanizsáról, majd Szentlőrincen és Kecskeméten is dolgozott, míg az utóbbi hónapokban visszatért a ZTE FC-hez és annak utánpótlásában kapott feladatot. Ahogy azt most Gombos Zsolt elmondta, megbízatása egy plusz egy éves, amiben ez a szezon, illetve a következő foglaltatik benne. Innentől induló munkája, ahogyan mosolyogva fogalmazott, igazán nemes, de áll elébe, s az első foglalkozását már meg is tarthatta az Olajbányász-stadionban.

Szerdán az FC Nagykanizsa csapatára a Mol Magyar Kupában vár feladat, hiszen a Tatabányai SC gárdáját látják vendégül a piros-kékek a legjobb 32 között. Igazából rutinja már van a kupasorozattal kapcsolatban kanizsai szakvezetőként Gombosnak, hiszen éppen irányításával jutottak az akkor még „megyés” dél-zalaiak a 2017-18-as idényben az MK nyolcaddöntőjéig, melynek keretében később csak a Boér Gábor vezette NB II-es Békéscsaba 1913 Előre állította meg őket. Szerdán tehát újra labdarúgó Magyar Kupa, mely ezúttal a vezetőedzőnek debütálásként is szolgálhat.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.