Böjt előtti utolsó borozás
A KonTuRplusz Egyesület a 2016-os bor- és dödöllefesztiválon indította útjára a kulturált borfogyasztást ösztönző rendezvénysorozatát, amelynek a pénteki már a hetedik állomása volt. Az érdeklődők ezúttal – a léböjt jegyében, a farsangi időszak zárásaként – a Bussay Pincészet hat, 2016-os évjáratú borát, valamint a Míves Tejmanufaktúra sajtválogatását kóstolhatták meg. A rendezvényen Horváth István, a KonTuRplusz Egyesület elnöke elmondta: a BorozzuNK célja, hogy a Muraföldén termelt, kiváló minőségű helyi borokat minél többen megismerjék.
A Bussay Pincészet hat borát kóstolhatták meg a résztvevők
A program sikerét az is jól bizonyítja, hogy a tavaly novemberi est után, a léböjtre is minden jegy elkelt.