Magyarok kezdtek gigaberuházásba Hévízen, az ország legnagyobb exkluzív gyógyszállodája épül

facebook megosztás

Európa egyik legkülönlegesebb termáltava, a Hévízi-tó és élővilága ihlette a most épülő Le Primore Hotel & SPA szállodát, mely egyedülálló koncepciójának köszönhetően garantáltan felhelyezi magát Európa exkluzív desztinációs spaszállodáinak a térképére. A projekt jelentős lendületet ad Hévíz turizmusának, és komoly gazdasági növekedési potenciált hordoz magában.

A 3,39 hektáros területen épülő szálloda egyedi építészeti megoldásokkal és modern infrastruktúrával készül, amelyek célja az exkluzív vendégélmény megteremtése. A Le Primore Hotel & SPA nemcsak Magyarország turisztikai palettáján jelent újdonságot, de hosszú távon regionális gazdasági növekedést is generál, munkahelyeket teremtve és Hévíz turisztikai vonzerejét növelve. Az építkezés jelenleg a második szakaszában tart, a kivitelezés ütemterv szerint halad. A szálloda 2025 tavaszán nyitja meg kapuit a vendégek előtt.

Exkluzív spaszolgáltatások és szabadidős élmények

A hatszintes Le Primore szállodakomplexum grandiózus spakínálattal, összesen 285 szobával és lakosztállyal, a legfelső szinten pedig a hazai kínálatban egyedülálló módon penthouse lakosztályokkal, infinitymedencével és rooftop fine dining étteremmel és bárral prémiumszintű szolgáltatásokat kínál a wellbeing és spaturizmus területén. A hatalmas sparészleg különlegessége a saját, különböző hőmérsékletű hévízi termálvízzel töltött gyógymedencék, illetve az élmény- és gyermekmedencék sora. Emellett a vendégek három hatalmas szaunavilág, a balinéz spa, a hamam, valamint a privát és kids spa szolgáltatásait is élvezhetik. A szaunák közül külön részleget alakítottak ki a hölgyek számára is, biztosítva ezzel a tökéletes ellazulás lehetőségét. A klasszikus hévízi kezelések mellett modern jóga- és fitneszközpont is a látogatók rendelkezésére áll.

A Le Primore Hotel & SPA további fontos alappillérei a csúcsgasztronómiát képviselő éttermek és bárok, valamint a generációkon átívelő programok, amelyek közé tartozik a családi és gyerek kalandbirodalom is. A modern, természetbe illeszkedő rendezvénytér és a VIP Lounge egyaránt hozzájárul a hotel exkluzív szolgáltatási palettájához.

Hazai tulajdonosok a projekt mögött

A szállodaépítés beruházási volumene közel 34 milliárd forint, amelyből 7.985.780.000 Ft forint támogatást nyert el a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében, amely a projekt összköltségének a 23,48 százalékát jelenti. A végső tulajdonosi kör egy 100 százalékban magyar tulajdonosokból álló konzorcium, élén dr. Varga János vezérigazgatóval. A projekt célja, hogy a Le Primore – mint Magyarország legnagyobb prémium spaszállodája – új mércét állítson fel mind hazai, mind nemzetközi szinten. A szálloda koncepciójának stratégiai eleme a prémium szolgáltatások és a hosszú távú versenyképesség megteremtése a luxusturizmus piacán.

Turisztikai és gazdasági előnyök

A projekt a magas szintű építőipari megvalósítás mellett szoros összhangban áll a helyi gazdasági érdekeltségekkel is. A Le Primore Hotel & SPA megnyitása több mint 300 új munkahelyet teremt, és várhatóan növeli Hévíz régiójának turisztikai bevételeit. A szálloda új úti célt jelent majd a hazai és nemzetközi prémium vendégek számára, tovább erősítve ezzel a város turisztikai vonzerejét.

A szálloda kiváló infrastruktúrája révén nemzetközi konferenciák, rendezvények és exkluzív események számára is ideális helyszínné válhat, további bevételi forrást teremtve a helyi gazdaság számára.

piacesprofit.hu

(Kép: LePrimore)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.