Horoszkóp

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Az ismerősei kritizálása helyett egyelőre csak a saját életvitelét ellenőrizgesse. Ha nem hagyja figyelmen kívül a realitásokat, akkor jóban lesz saját magával, és másokkal is.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Ne csak a pénzét, hanem a szabadidejét is ossza be az eddigieknél körültekintőbben. Ha így tesz és gyakrabban mosolyog, több mindent elérhet az ismerősei körében.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Az idegességét lehetőleg ne másokon akarja levezetni, mert ellenszenvet válthat ki vele, és több lesz a haragosa. Pihenjen gyakrabban, és őrizze meg a testi-lelki harmóniáját.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Ha márciusban még nem sikerül társra találnia, májusban biztosan sikerülni fog. Minden esélye meglesz egy szép kapcsolat kibontakozására, csak mozduljon ki otthonról.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Próbálja meg harmonikusabbá tenni a családja mindennapi életét. Ne akarjon ellenőrzést gyakorolni felettük, mert úgysem sikerül. Inkább ajándékozza meg őket egy közös utazással.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Itt az ideje, hogy megalapozza az idénre tervezett utazását. Semmiképpen se mondjon le róla, és ne engedjen az elképzeléseiből. Ha szükséges, akkor időben spórolja meg a költségeit.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Gondolkodjon, mielőtt elhamarkodottan hozna meg bármilyen döntést. Legyen szó akármilyen fontos dologról, vagy apró-cseprő ügyről. A kapkodással csak a hibák számát szaporíthatja.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Ha kimozdul egy városi rendezvényre, tapasztalni fogja, hogy mennyi kellemes meglepetés érheti, és milyen sok újdonságot fedezhet fel. Semmiképpen se hagyja ki ezeket az alkalmakat.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Próbáljon megfeledkezni a régi berögzült szokásairól, és adjon helyet az újaknak. Ismerje meg jobban önmagát, és ne adja senkinek se kezébe a sorsa irányítását.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Nyugodjon meg, a hétvégén nem a szomszédja fogja kihozni a sodrából, hanem a bolygóállások. Sajnos ezen csak az idő múlása tud segíteni, várja meg, amíg tovább haladnak az útjukon.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Tanulja meg kezelni azokat a helyzeteket, amelyeket igazságtalannak érez magával szemben. Az erőforrásait ne hagyja kiapadni ezek miatt még akkor sem, ha időnként fel kell emelnie a hangját.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
Ha előre akar haladni a munkájában, akkor ne nézegessen folyton vissza. Ne torpanjon meg még akkor sem, ha nincs megelégedve az elért eredményével. Kapja össze magát minél előbb.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.