A Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezete hosszú kihagyás után tartott rendezvényt

facebook megosztás

Évzáró-évadnyitó összejövetelt szervezett pénteken a Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezete. A program némileg a farsang jegyében is zajlott, és egy többéves elmaradást igyekezett pótolni.

Az újjáalakulást követően tavaly év végén, az adventben tartott a szervezet egy kisebb, sokkal csendesebb összejövetelt. Hasonló nagy rendezvényre már évek óta nem volt példa, még a Covid időszakot megelőzően adódott lehetőség hasonlót tartani – árulta el Lakatos Miklós.

- Újjászerveződött, most már egy éve, hogy a vezetésem alatt működik ez a csoport. Itt vannak vasutas nyugdíjas klubok, a belvárosi nyugdíjasklub – az is teljesen újjászerveződött. Aztán vannak tánccsoportok közül is, de például olyanok pár taggal is bővültünk, akik nem is az érdekvédelem tagjai, Bajcsáról, a Rezedák nyugdíjas csoportból. Egyik szólt a másiknak, hú akkor mi is megyünk, így tevődött össze ez a 63 fő – fogalmazott Lakatos Miklós, a Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezete elnöke. 

Az érdekvédelmi szervezet célkitűzése hasonló az eddigiekhez – árulta el az újonnan megválasztott elnök.

- Szeretnénk azt elérni, ha bármelyik nyugdíjasnak lenne valamilyen problémája, az forduljon hozzánk. És ha tudunk, segítünk – tette hozzá Lakatos Miklós. 

A farsang jegyében tartott évzáró-évadnyitó rendezvényen elsősorban a kikapcsolódásé volt a főszerep, így nem maradhatott el a kulturális program -a vidám összejövetelen több fellépő állt színpadra.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.