Gyermekekért báloztak

facebook megosztás

Jótékonysági bált tartottak a zalaegerszegi Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány javára szombaton. A sormási rendezvény két szervezője Matyovszky Zsoltné, bölcsődei dolgozó és Simon Barnabás, a ZERO Zenekar frontembere volt. Az eseményen száz résztvevő mulatott együtt a közös célért.

Már öt éve annak, hogy Matyovszky Zsoltné elindította első jótékonysági kezdeményezését, és minden alkalommal valamilyen gyerekekkel foglalkozó szervezet számára gyűjtenek. A szombati esemény teljes bevételét a zalaegerszegi Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak ajánlják fel. Matyovszky Zsoltné hangsúlyozta, ha gyerekekről van szó, csak az számít, hogy segíteni tudjon.

– Az első jótékonysági bálunk a fegyverneki gyerekeknek szólt, a második Zentéért, akit mindenki ismerhetett a tévéből. Volt még egy bálunk, az pedig a Pannának, ő egy kislány, aki az ismerősömnek a gyermeke – fogalmazott Matyovszky Zsoltné szervező.

bál

A ZERO Zenekar sem először vett részt hasonló kezdeményezésben. Simon Barnabás, az együttes frontembere elmondta, a jó hangulatról az este folyamán számos zenés és táncos előadással igyekeztek gondoskodni.

– A mai este menetrendje az úgy zajlik, hogy megnyitóbeszéd, utána az Eraklin Táncklub jön a műsorral, utána vacsora elvileg nyolc óra után, Éder Gabeeval folytatjuk tíz órakor, utána zenélünk egy kicsit. Éjfél körül elkezdjük a tombolasorsolást, és akkor buli hajnalig – mondta Simon Barnabás a ZERO zenekar frontembere. 

Simon Barnabás hozzátette, Matyovszkyné Eszter hosszú ideje jó barátja, így a nemes cél mellett a személyes indíttatás is motiválta, hogy a kezdeményezés mellé álljon.

 

T.CS.

(Borítókép: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.