Még a tréner is vízbe szállt

facebook megosztás

Miként a bajnokság nyitányán, úgy a szezon „visszavágós” szakaszában sem volt egyszerű dolga a Kanizsa Vízilabda együttesének a YBL WPC-vel szemben, de végül Regős Áron csapata legutóbb is nyert ellenfelével szemben.

Kanizsa Vízilabda (2.) – YBL WPC (5.) 8-7 (1-3, 1-2, 3-1, 3-1)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, 14. forduló. Nagykanizsa, 40 néző. Vezette: Kiss A., Kevi.

Kanizsa: Ajkay-Takács – Vadovics L., dr. Illés, Klár, Szőke B. 2, Gál S. 1, Balaska. Csere: Vadovics Á., Vass B. 1, Marnitz 2, Spitz 2, Kaszper G., Regős. Edző: Regős Áron.



Regős Áron (szemben) előbb instrukciókat adott, majd a meccsen vízbe is szállt a Kanizsa Vízilabda színeiben a bajnoki mérkőzésen

Fotó: Nagy Zsuzsanna

Szinte hideg zuhanyként érte a kanizsaiakat a vendégek rajtja, mivel az YBL 3-0-s villámrajtot vett, s maradt is a látogatók előnye egészen a negyedik negyed elejéig. 6-6-nál érte utol ellenfelét a Kanizsa Vízilabda gárdája, igaz a fővárosiak újra magukhoz ragadták a vezetést. Mondhatni Regős Áronék – az edző maga is vízbe szállt a találkozón – a meccs ezen fázisában, vagyis a végén a lehető legjobbkor vették át a vezetést, Szőke Benedek egyenlítése után ugyanis Marnitz Gergő találata az egygólos előnyt jelentette a hazaiak számára, mely a hátralévő három percben már nem is változott.

- Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, kiváló ellenfelet sikerült legyőznünk egy végletekig kiélezett mérkőzésen - mondta el a meccsértékelésén Regős Áron, a nagykanizsaiak edzője. - Az elején sok lehetőségünk volt, de a lövéseinkbe rendre hiba csúszott, az Ybl csapata pedig remekül játszott, kihasználta a lehetőségeit. A harmadik negyedben kezdtük el játszani a saját játékunkat, az ellenfél kezdett fáradni, védekezést is váltottunk, ebből tudtunk gólokat lőni, és végül a magunk javára fordítani a mérkőzést. Ami fontos volt, hogy végig nyugodtak maradtunk, nem játszottunk rosszul mi sem, az Ybl csapata pedig nagyon szívós volt. Készülünk tovább, a hétvégén az Oázis ellen folytatjuk, azt követően pedig jön a KSI elleni meccs, ami nagyban fogja befolyásolni a szezont, ennek megfelelően dolgozunk továbbra is.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.