Szakmailag a csúcson
Szakmailag a csúcson – Jakabfi Dávid már több ismert és neves fővárosi étterem cukrászainak is tart tanfolyamot. A kiskanizsai patissier az országhatáron túl is oktat – egyebek mellett Németországba, Svájcba és Ausztriába hívják.
Jakabfi Dávid a Kanizsa Televízió Híradójának elárulta, hogy egy-egy megkeresés nemcsak rendkívüli izgalommal tölti el, hanem egyben arra is ösztönzi, hogy minél jobban fejlessze, képezze magát. Jakabfi Dávid a tanfolyamok és előadások mellett legújabb könyvén is dolgozik, ami az előzőhöz képest – ahogy fogalmazott – magasabb szintű recepteket tartalmaz majd. – Nagyon fontos, hogy nem vagyok szigorú, tehát feleslegesnek tartom a vasszigort. Nyilván, azt megkövetelem, hogy a tanfolyamon rám figyeljenek, de nálam azért egy kis humorral is telik a dolog. Én barátságosan állok hozzá. Nekem nagyon fontos, hogy jó legyen a légkör, ne legyen feszült az egész, és oldottak legyünk – mint hogyha egy baráti főzés lenne – mondta el Jakabfi Dávid patissier.