Emlékek bálja

facebook megosztás

Báloztak a Dr. Mező Ferenc Gimnázium végzősei. A fiatalok az Emlékek bálján felidézték az elmúlt évek legemlékezetesebb pillanatait, valamint az alsóbb évfolyamosok szórakoztatták őket rövid produkcióikkal.
 
Különleges fénytáncot is bemutattak a tanulók a Mező-gimnázium végzőseinek rendezett összejövetelen, amely ezúttal az Emlékek bálja nevet kapta.

– Ez, ugye, a végzősök bálja, amelyet már sokadik alkalommal rendezünk meg. Diákok kezdeményezésére indult ez az egész, különböző programok és előadások vannak – magyarázta Scheiber Eszter.

Az osztályközösségek a bálon az elmúlt évek legemlékezetesebb pillanatait is felidézték. Többen azt mondták, nehezükre esik majd búcsút venni a gimnáziumtól a tanév végén.

– Egy életérzés mezősnek lenni. Már kiskorom óta tudtam, hogy ide szeretnék járni. A bátyám is idejárt, és ő mondta, hogy ez milyen jó iskola, így elhatároztam, hogy bármi is lesz, mezős szeretnék lenni. Nagyon jó az osztályközösségünk, és a tanárainkat is nagyon szeretem – árulta el Szabadics Zoltán.



A produkciókban a tanárok is közreműködtek

Az estre az osztályfőnököket is meghívták. Az est célja az volt, hogy az osztályokon belüli, illetve közötti kapcsolatok még erősebbé váljanak.

– Iskolánk egy nagy család, ezt szerintem az egész város tudja. Ezek az utolsó, tizenkettedik évfolyamos rendezvények a közösséggé válás eseményei is: tanár és diák együtt örül, együtt emlékezik vissza, s főleg ilyenkor a kedves, kellemes emlékek kerülnek elő – fogalmazott Májer Anita intézményvezető.

A bálon szereplő osztályok még az őszi szünet előtt kaptak kulcsszavakat, amelyek segítségével egy háromperces műsort kellett készíteniük. Az előadásokat zsűri értékelte.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.