#fánk

Nagy figyelmet, meleget és minőségi, jó alapanyagot igényel az igazi szalagos fánk elkészítése. A vízkereszttől hamvazó szerdáig tartó farsangi…

A XI. Országos Farsangi Fánkfesztivál március 1-én, pénteken kezdődik, a helyszín az első két napon a pláza lesz, vasárnap pedig a Thúry György…

A szervezők január 31-ig várják 3-5 fős csapatok jelentkezését az édességek versenyére. A nevezést írásban, személyesen, postai úton, faxon vagy e-…

Háromnapos rendezvénnyel ünnepli 10. születésnapját a nagykanizsai fánkfesztivál. Az eseményen a gasztronómiai különlegességek és az ízletes fánkok…

A kiskanizsai Böjti Istvánné Micike a sütés-főzés szeretete mellett édesanyjától azt is megtanulta: amikor egy háziasszony süt-főz és tálal a…

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.