#dödölle
Hozzávalók: Só, liszt, víz, és a természetes színezőanyagok: céklalé, spenót és kurkumapor. Tejföl, fokhagyma, snidling, pritaminpaprika.…
Dödölléből sosem elég – ez kiderült a hétvégi fesztiválon is, amelyen egy falatnyi nem maradt a zalai specialitásból. A főzőversenyen a…
Minden eddiginél nagyobb volt az idei dödöllefesztivál látogatottsága, ezt a visszajelzések alapján mondta a Kanizsa Televízió Híradójának Horváth…
Dödölle volt minden mennyiségben. A fesztivál idén is vonzotta a látogatókat – nem csak a helyieket. Az ország több pontjáról érkeztek turisták és…
Ismét összegyűltek a nagykanizsai méhészek, hogy együtt ünnepeljenek és tanácskozzanak az V. Kanizsai Mézes Napon. A rendezvény idén azzal bővült,…
Irma néni a „dödölle királynő”. A nagyrécsei Pölcz Lászlóné a kezdetek óta résztvevője, motorja, sőt, a kanizsai dödölle arca is, országos…
Helyi és környékbeli együttesek, előadók műsorával már délben megkezdődött a 16. Kanizsai Bor- és Dödöllefesztivál. Két napon át számos program, több…
Pénteken kezdődik a kétnapos gasztrokulturális forgatag az Erzsébet téren. A 16. Bor- és Dödölle Fesztiválon 50 kézműves, 30 vendéglátós, 15…
A legnagyobb dél-zalai hagyományőrző, ingyenesen látogatható gasztronómiai fesztiválon ezúttal 19 csapat mérte össze dödöllekészítési tudományát,…
Szinte egész nap zsúfolásig tele volt az Erzsébet tér, ahol ínycsiklandozó illatok és jobbnál jobb falatok várták a látogatókat. A tavalyi fesztivál…
Nagykanizsa hagyományőrző, ingyenesen látogatható gasztronómiai fesztiválja idén is népszerű a főzést kedvelő baráti társaságok között, hiszen…
A már tinédzser korba lépett fesztivál nemcsak a kanizsaiaknak, hanem egész Dél-Zalának fontos, hiszen évek óta a térség egyik legnépszerűbb és…
Ahogy a nap kezdett lemenni, úgy egyre többen és többen érkeztek az Erzsébet térre pénteken. A fesztiválhangulat késő éjjelig kitartott, és szombaton…