Családi bankszámlacsomagot vezet be a hazai bank: ilyen kedvezmény még nem volt Magyarországon

facebook megosztás

Egy többgenerációs család életében gyakran lehet szükség hatékony pénzügyi intézkedésre, legyen szó a tinédzser gyerek zsebpénzpótlásáról vagy akár egy nagyszülő közüzemi számlájának befizetéséről. Ezek a helyzetek időigényesek, olykor körülményesek és akár költségesek is lehetnek, különösen, ha a családtagok más-más banknál vezetik a számlájukat. Erre a helyzetre kínál megoldást a CIB Bank új, a magyar piacon innovatívnak számító Családi Flottacsomag szolgáltatásával.

Ki ne ismerné a szituációt, amikor egy közeli, vagy akár távol élő családtagnak lenne szüksége segítségre banki ügyek intézésében? Vagy, amikor az idős szüleinknek szeretnénk segíteni közüzemi számláik rendezésében? Esetleg, amikor szülőként gyermekünknek váratlan kiadása van, amit szeretnénk azonnal rendezni, legyen az egy osztálykirándulás vagy egy új ruhadarab.

Konkrét lakossági ügyféligények hívták életre a CIB Bank Családi Flottacsomag szolgáltatását. A flottacsomag megoldás most már a banki szektorban is elérhetővé vált, amivel a család több generációjának pénzügyei intézhetők egy banknál, kényelmesen és kedvezményesen.

De nem csak a spórolás a fontos, hanem a rugalmasság is: a család erre felhatalmazott tagja anélkül tud családi flottacsomag szerződést kötni, hogy az idős szülőkkel vagy gyermekekkel együtt kellene közösen pénzintézetbe mennie. Mindezt bankfiókjainkban vagy kényelmesen a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül tudja intézni, amihez mindössze a flottába bevonni kívánt családtagok nevére, a számlaszámuk középső 8 számára, továbbá előzetes hozzájárulásra van szükség, nyugdíjas ügyfél estén a nyugdíjas törzsszámra is. A szolgáltatás aktiválását követően a digitálisan kevésbé aktív, illetve idős családtagok egyénileg rendelkezhetnek arról, hogy az online pénzügyekben jártasabb családtag levegye a napi pénzügyi tranzakciók terhét a válláról.

A CIB Bank hagyományosan olyan megoldásokat fejleszt, amelyekkel az ügyfelek azt érezhetik, számukra releváns megoldást kaptak. Ennek alapja az odafigyelés, az értő figyelem, amivel az ügyfelei felé fordul.

„Magyarországon keresett banki szolgáltatás segítségével nemcsak a szülők és a kamasz gyerekek, de az idősebb generáció pénzügyei is egy helyen, könnyen és biztonságosan intézhetők. Jelenleg gyakori, hogy egy család tagjai több, különböző banknál tartanak fenn folyószámlákat, ami nemcsak költséges, de túl sok időt és energiát is igényelhet. Ezért hoztuk létre a CIB Családi Flottacsomag szolgáltatást, amellyel a flottában található különböző kedvezmények közül mindenki megtalálja a számára legfontosabbakat, ezzel csökkentve a banki költségeket, illetve több esetben egyszerűsíthetik az ügyintézési folyamatokat, így a családtagok a fontosabb dolgokkal törődhetnek, több minőségi időt tölthetnek egymással” – mondja Horváth Bálint, a CIB Bank Lakossági Számla és Tranzakciós Termékek vezetője.

penzcentrum.hu

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.