Koncerttel támogatták az Alapítvány az Autista Gyermekekért céljait

facebook megosztás

Jótékonysági gálaestet tartott pénteken az Alapítvány az Autista Gyermekekért csoport a Medgyaszay Házban. A felvidéki Medley Company ingyenesen vállalta a fellépést, így a bevétel teljes egészében az alapítvány célkitűzéseit támogatja.

A szervezet tavaly vásárolt egy saját ingatlant, az idei bevételekből minden fillért ennek a felújítására szeretnénk fordítani – árulta el Győrfy Anikó. Az alapítvány kuratóriumi elnöke az esten felhívta a figyelmet arra is, - aki lemaradt volna a koncertről, más formában is támogathatja céljaikat.

- Van egy közösségi adománygyűjtő platform az interneten, melynek a neve: Adjuk össze! Ha ezen rákeresnek, hogy Zala megye, akkor ezen az egyik szervezet mi vagyunk, akinek bankkártyával lehet különféle összegeket kiválasztani, az illető mennyit szán és ezt egyszerű banki átutalással meg lehet tenni. Illetve most még az adó 1%-ot lehet felajánlani, a Facebook-oldalunkon megtalálható az adószámunk – fogalmazott Győrfy Anikó, az Alapítvány az Autista Gyermekekért kuratóriumi elnöke.

gála

Az alapítvány több éve különböző módon és programokkal igyekszik felhívni a figyelmet az érzékenyítésre, de csak kis lépésekben lehet haladni – mondta el Győrfy Anikó.

- Akik nyitottak és elfogadóak, azok továbbra is, ez egyértelmű. Akiknek kicsit nehéz ezt a témát – nyilván ez egy tagadás jelenség, hogy nem akarnak az utódokkal szembesülni, azoknak nehéz ebből bármit is átadni, és nagyon kis lépésekben lehet közelebb hozni őket az ilyen nehéz témákhoz – tette hozzá Győrfy Anikó.

A Medley Company sikeres koncertet adott a Medgyaszay Házban, a program teljes bevétele meghaladta a 400 ezer forintot.

V.A.

(Képek: Szalai Szilveszter)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.