A piarista szülők báloztak jótékony célért

facebook megosztás

Megtartotta idei bálját a Piarista Alapítvány. Az intézmény szülői munkaközösségének köszönhetően mintegy 170 bálozó támogatta szombaton az idei célkitűzést, a számítástechnikai berendezések fejlesztését.

Az elmúlt évek tapasztalatai, a visszajelzések miatt is szervezi meg ezt a bált a farsangi időszakban a Piarista intézmény. Jó hangulat, vidámság – de mindezeken felül más célja is van ennek a bálnak.

- Az elektronikai tér nagy uralmat biztosít mindenki felett, és fontos az, hogy személyes találkozásokon is részt vegyenek emberek, családok. Megfogalmazódott a Szülői Munkaközösség tagjai között, ha nem is jön össze annyi összeg, amit tervezünk, vagy gondolunk, de annál nagyobb érték nincs, mint, hogy találkozni tudunk egymással, szeretetben – fogalmazott Varga Veronika, a Piarista Iskola Szülői Munkaközösségének vezetője. 

bál

Az alapítvány minden egyes alkalommal egyeztet arról, hogy a bevételt mire fordítsák a piarista intézményben.

- Az idei évben – tulajdonképpen mindig próbáljuk a gyermekek használati dolgait újítani – de most az informatikai terem felújítására fordítjuk. Tudjuk, hogy az informatika szárnyal, különböző fejlesztések, újítások pillanatok alatt megtörténnek. Akár még a hátunk mögött is, úgy, hogy nem fedezzük fel ezeket a dolgokat. Így ezeknek az eszközöknek a felújítására lesz ez költve – tette hozzá Varga Veronika. 

A szervezésből, a terem feldíszítéséből és a rendezvény minden egyes mozdulatából kivették a részüket a szülők, így valóban közösen, együtt bálozhattak a farsangban a hétvégén.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

 

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.