Véradás a társadalmi felelősségvállalás jegyében

facebook megosztás

Véradást tartottak kedden délután a Resideo Kft-ben, amit a dolgozók számára szerveztek. A cég történetében hosszú évekre nyúlik vissza a jótékony kezdeményezések hagyománya. A véradás mellett a különféle adománygyűjtések is fontosak a vállalat mindennapjaiban.

2015 óta rendszeresen szerveznek véradást a Resideo Kft-ben. Évente egy, időnként két alkalommal van lehetőségük a cég munkavállalóinak ilyen módon segíteni. Most 40-en nyújtották a karjukat. A véradást kiemelt fontosságúnak tartják, így ezzel akár célzottan a rászoruló dolgozókat, de másokat is igyekeznek támogatni. Pécsi József ügyvezető elmondta, elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás iránt, így több módon is támogatják a kanizsai intézményeket és szervezeteket.

– Játékokat gyűjtünk gyermekeknek, óvodáknál kerítést festünk, szemetet gyűjtünk közterületeken, adományokat viszünk az állatmenhelynek, együttműködünk többek között a Magyar Vöröskereszt képviselőivel is, hogy minél több fórumon segíthessük a rászorulókat, hiszen ezzel a szerepvállalással 600 fős vállalatunk nagy hatást tud elérni – fogalmazott Pécsi József, a Resideo Kft. ügyvezető igazgatója. 

véradás

 

T.CS.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.