Ellopta a forgalomterelő oszlop akkuját, keresik a fonyódi rendőrök

facebook megosztás

A Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt bűnügyi eljárást folytat ismeretlen tettes ellen.

Ismeretlen személy 2023. április 20-án 22 óra 28 perckor az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalának 152. kilométerszelvényében – Fonyód magasságában – a kiépített, forgalom-átterelő jelzőoszlopokhoz tartozó akkumulátort eltulajdonította így az áramforrás pótlásáig a jelzőoszlopok láthatósága az éjszakai, illetve korlátozott látási viszonyoknál nagyban csökkent.

Kérjük, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a 8640 Fonyód, Vitorlás utca 2. szám alatt, vagy hívja a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as (2711-es mellék) telefonszámon , illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.