Nagy sikere volt a kanizsai jazzformáció koncertjének

facebook megosztás

Jazzkoncertet adott a Sugardaddies formáció péntek este a Cukker Művek Kávéházban. A koncerten standard stílusban hangoztak el közismert dallamok. A második alkalommal szervezett eseményen telt ház volt.

A Sugardaddies formációt Takács Dániel nagybőgős, Sifter Dániel klarinétos, valamint Buzsics László és Tahin Szabolcs gitárosok alkotják. A csapat tagjai több zenekarban is együtt dolgoznak, ilyen például a Les Pommes de Terres.

– Igaziból folyamatosan csiszolódunk egymáshoz, és folyamatosan egyre jobban megismerjük egymást, úgyhogy nem lehet azt mondani, hogy készen vagyunk, ugyanez van a zenével is. Tehát folyamatosan fejlődünk, változunk, és jó, hogy sokféle formációban vagyunk együtt, mert így gyorsabban egymásra tudunk érezni, ahhoz, hogy egy jó produkciót tudjunk adni – nyilatkozta Takács Dániel a Sugardaddies nagybőgőse.

A kávéház tulajdonosa, Cserti Csilla kereste fel Takács Dánielt a zenés est ötletével. A Sugardaddies a helyszín sajátos hangulatának megfelelően állította össze az 1 órás műsort.

– A mai este egy jazzest lesz, most már második alkalommal itt nálunk, tulajdonképpen a célközönségünk szerintem a kulturált szórakozást kedvelőknek a köre, ami elég széles, mert vannak fiatalabbak, idősebbek és tervben vannak a továbbiakban is hasonló jellegű műsor itt nálunk – fogalmazott Cserti Csilla, a Cukker Művek tulajdonosa.

Nagykanizsán egyre nagyobb igény mutatkozik az élőzenés estekre, hiszen több vendéglátóhelyen is telt ház fogadja ezeket a fellépéséket. Így nem meglepő az sem, hogy a Sugardaddies legközelebb, január 28-án a Cserebogár Bárban lép fel.

K.Vi.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.