Lényegében az ötödik körtől már nem volt gond

facebook megosztás

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság őszi szezonját a nyolcadik helyen zárta a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE együttese, a Hunyadi téren tulajdonképpen az első fordulók eredménysorát leszámítva hozták az elvárt szintet a focisták.

Javában tart a téli holt szezon a megyés futballban is, melynek első ligájában a Sáska tizenkét kör alatt 15 pontot gyűjtött, a négy győzelme és három döntetlenje mellé öt vereséget „gyűjtött be”, a húsz rúgott góljára huszonkettőt kapott.


László Rolandnak játékos-edzőként azért örömre is lehetett oka Kiskanizsán

- Felemás érzéseim vannak az őszről, hiszen nagyon rosszul kezdtük a szezont, több sérültünk volt, két alapember eltiltását töltötte a nyitó három-négy fordulóban, ez az eredményeinken pedig meg is látszott – fogalmazott László Roland, a Sáskák SE játékos-edzője. - Hál' istennek, a csapatban volt tartás, így később egy nagyon jó sorozatba kezdtünk. Összességében azért drága pontokat engedtünk ki a kezünkből az őszi szezon során, de legfőképpen az utolsó körben, hazai pályán a Gyenesdiás ellen... Nagyon kiegyenlített a bajnokság, nehéz tavasz ránk, de természetesen bízom a csapatunkban.


Petánovics Milán mind a tizenkét őszi bajnokin kezdőként léphetett pályára a Sáska színeiben

Fotók: PL

A házi góllövő-lista élén Piecs László és Turi Dániel áll 4-4 találattal, Kiss Jácint, valamint Szőke Ádám egyaránt háromig jutott, Völgyi Dávid kettőt szerzett, míg Béli Krisztián, Bilák Péter, Fülöp Rafael, illetve Pesti Attila egyszer iratkozhatott fel a góllövők közé.

A tervek szerint a tavaszi folytatásig már három hónap sincs hátra, a csapatok a versenykiírás szerint március 4-én már a pályán lehetnek.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.