Korábban zárnak az üzletek, szomszédunkban téli felfordulás, sok kanizsai utazik...

facebook megosztás

Egyes szolgáltatások, üzletek jelen pillanatban információink szerint már a korábbi zárás előtt állnak, illetve „Horvátország transzban” főcímmel nyitott reggel a katari labdarúgó-világbajnoksággal kapcsolatban például a Sport novosti napilap címoldala, de igazából más sajtóorgánum sem szeretett volna lemaradni e tekintetben túlzottan tőle.


Lényegében hetek óta már semmi új, ha Letenyén át egy horvát újságost megnézünk: futball vb, Katar, Luka Modricék minden mennyiségben

Érdekességként idéznénk fel, hogy a négy és fél esztendővel ezelőtti labdarúgó-vb elődöntője előtt az volt a kérdés horvát oldalon az angolok ellen, hogy védelem miként is állhat fel, s 2018 nyarához ami jelenleg még inkább köthető: többen is azt a válogatottat tartják minden idők legjobb "kockásainak ", akik akkor az oroszországi csoportkörben Argentínát legyőzték 3-0-ra.


2018 nyarán sem operáltak sokkalta másképp a horvát sajtós kollégák, ilyen az, ha valami megszokottá válik?

Amint azt megtudtuk, számos futballszerető kerekedik fel ezekben az órákban, hogy ha kissé talán fagyoskodva is, de megízlelje újfent, milyen egy vb-elődöntős válogatott hátországában a hangulat.


A valaha volt legjobb horvát válogatottnak tekintik többen is azt a 2018-as csapatukat, mely az argentinokat 3-0-ra legyőzte. Egyszerűbb dolga most nem lesz Horvátország válogatottjának!

Fotók: Polgár László

Ha nem is egy 3-0, alighanem egy aprócska góllal elért Horvátország-győzelem is tenne arról, hogy az elődöntő éjszakája után a szerdai munkanap se legyen nagyon sok szektorban teljes értékű...

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.